Kryssning, Snöskoter, jobb och klagomål!

Har fått lite klagomål på att jag borde uppdatera här så det är nog lika bra att jag gör så :)

Sen sist jag skrev så har det väl egentligen inte hänt så mycket. Jag jobbar och lever livet.

För alla nyfikna så har jag ni hittat min Mr Perfect, Jag är nu inte det svarta singelfåret i syskonskaran Hägerström längre haha ;)


En helg här i Januari så tog jag, Johan, Jerry och Emelie en kryssning till Åbo, Det var mycket skoj, Varför åker man inte på kryssning oftare?

     

     

   

 

För några helger sen så var jag, Johan, Syster, Mattias, Wilma, Lovisa, Love, Storebror, Emelie och Anton ute en dag i snön och åkte snöskoter och grillade korv. Det var en mycket trevlig och barnen tyckte det var väldigt skoj att åka skoter. När vi hade lekt klart i snön så gick vi in och fikade, barnen satt knäpptysta och rödmosiga och kollade på tv. Dom var nog lite trötta :)

     

    

Nu i helgen var jag och Johan ute och åkte lite snöskoter, sen kom Storebror och Emelie och gjorde oss sällskap oxå. Jag "lärde" mig att köra snöskoter och oj va kul det är :) Nästan så att jag inte vill ha vår längre så jag hinner åka massa mer :p

Denna vecka så ska jag jobba heldagar mån och tis så jag passar på att umgås med Jessica och låna en sängplats av henne i Karlstad så slipper jag åka hem dom få timmarna jag ska sova.. Trevligt att träffa Jessica igen :)

Och nu är det helt plötsligt redan onsdag och jag har jobbar mina heldagar. Har inte varit hemma på evigheter känns det som.  Så idag ska jag vara hemma i min skokartong och inte göra mycket alls.
I måndags så började jag på "naturdiet" alltså typ milkshake man äter 4 ggr per dag och inget annat förutom vatten och kaffe. Har gått mycket bra hittills, men det är ju bara onsdag som sagt. Men är mycket hoppfull för att det kommer gå bra :) Har faktiskt börjat gå i trapporna på jobbet till 5:e våningen ist för att ta hissen oxå, så någonstans bör jag ju komma med vikten. Förhoppningsvis neråt :p

Imorgon blir det jobb och sen till Wilma som fyller 8 imorgon. Mosters stora tjej :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0