Sjuk igen!

Då har jag lyckats att bli sjuk igen. Feber, hosta, huvudvärk, ont i lufrören/lungorna. Min vanliga tur..!! Nu för tiden är jag frisk en vecka och sen blir jag sjuk igen.. Men det hade ju kunnat varit värre..

I fredag var jag med syster Madde och Mattias på ikea. Att det alltid blir så dyrt när man är där.. Och att man kan köpa så många ljus :p
På kvällen när jag  kom hem från ikea så kom febern så jag  har inte gjort mycket mer än att ligga i sängen.

I lördags så kom syster och Mattias hit med lite medicin till mig då jag inte orkade ta mig ur sängen. Så snällt av dom :) Festen som vi hade planerat på kvällen missade jag tyvärr :( Men får ta igen det någon annan gång ist..
Sen tittade även mamma o pappa förbi en sväng med lite mer medicin till mig. Pappa tyckte så synd om mig för att jag är sjuk igen så han hade köpt en chokadkalender och en snögubbe (eller vad det nu är) med godis i till mig :) Ibland får man känna sig liten fast man är stor. Söta pappa!!

Idag var på skyltsöndagen en sväng med Linda och Kevin. Men kände efter det att sängen får det nog bli ett tag till.. Inge pigg alls. På stan så träffade vi Liam och han farmor och farfar en svän oxå så barnen träffade tomten och fick godis. Liam började ställa en massa frågor om tomtens konstiga skägg, så det var bara att försöka prata bort det lite fort. Haha, barn och deras frågor :)
Var även iväg och tände ljus hos Niklas. Jobbigt, men ändå fint på något sätt.

Idag är det ett helt år sen Nikls lämnade oss och det känns fortfarande helt ofattbart. Jag är helt övertygad om att du har det bra där du är nu och jag vet att vi kommer ses igen! R.I.P


   

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone
Be someone


Tracy Chapman - Fast car
En av  Niklas favorit låtar, fortfarande lika tungt att lyssna på den.


Varför måste man sova..??

Varför måste man sova egentligen, det är ju slöseri med tid..!! man skulle kunna göra så mycket annat roligt än att sova! Sova är tråkigt! Men när man nu måste sova så får man ju göra det bästa av det och sova med trevligt sällskap och så lite som möjligt :p

Nu är det några dagar sen jag bloggade igen så vi tar det väl från början..  Har haft en toppen helg som vanligt..!! :)

Var i fredags så kom Anton och Amelia och hälsade på sin faster en sväng. Vi lagade mat, åt glass och och hade det mysigt :) Anton röjde även runt lite på min skohylla och provade alla mina klackskor, söta unge! Vi skrattade kan jag lova.
På kvällen så badade jag lite spabad och bastu med Ida, Emil och CO. Det var en kul kväll. Alltid roligt att umgås med Emil och Ida. Kvällen avslutades med att två av grabbarna somnade i köket så jag och Ida gjorde att tappert försök att väcka dom genom att skvätta vatten på dom, men ddet resulterade bara i sura miner :p Så jag gjorde ett nytt försöka då jag hittade en peruk som jag drog på mig tillsammans med ett par solbrillor. Så jag hoppade runt lite i min fina utstyrsel men dom tittade bara på mig som om jag var dum i huvudet, så då gav vi upp och fortsatte bada utan dom.. Kom väl hem vid 5 tror jag, lagom trött så det tog inte lång stund innan jag somnade.

I lördags ringde Lovisa mig precis när jag hade vaknat och var sur för att Moster inte var där, så jag kvicknade till lite fort efter att ha sovit för lite och gick dit. Vi fikade och busade.
Senare på lördagen var det dax för releasparty med mamma :) Så mamma och pappa kom hit och fikade, pappa åkte hem efter en stund och jag och mamma drack lite vin och begav oss senare till folkets hus källaren för detta galejj. Det var riktigt kul :) Blev dock en tidig kväll då mamma skulle jobba dagen efter så vi köpte pizza och åkte hem. Jag åt min pizza och somnade som ett barn på soffan vid 23:00. Somnade mitt i en sms konversation (sorry :p)

Sov hyffsat länge på söndagen iaf och tog det bara lungt hela dagen. Det behöver man göra ibland..

I måndags var jag på bio med Sonja, Twiligt New moon. Bra var den, mycket ögongodis :)
Efter det så hade jag mycket roligt med trevligt sällskap. Vilket resulterade i att det inte blev mycket sömn den natten heller. Varför sova när man har roligt lixom..??

Så resultatet av att man har roligt är sömnbrist vilket jag lider av nu.. Ikväll är planen att sova tidigt och så ser det faktiskt ut att bli. Inget trevligt sällskap på msn ikväll så lika bra att passa på att somna ;)

Life is what the future brings!


Thats my kind of guy..!!

  

 

  

You try to hide it, I know you do
When all you really want Is me to come and get you.
You move in closer, I feel you breathe
It's like the world just disappears when you're around me.
Cause the way that we touch  Is something that we can't deny..!!



Mycket trevligt :)

Hade en mycket trevlig och rolig kväll igår,  Vet inte när jag skrattade så mycket sist :) Överraskningen blev med andra ord lyckad :)

Igår var jag oxå med Emelie en sväng när hon tatuerade sig, ont hade hon :p Men snyggt blev det.

Här om dagen var jag hos syster, Mattias och barnen och åt pannkakor och fikade. Underabara barn, spelar ingen roll hur ofta eller mycket vi ses dom blir ändå lika tok glada när Moster kommer på besök :) Barnen duschade på löpande band med hjälp av Moster medans Mamma madde stekte pannkakor.. Sen åt vi, fikade och sen var det dax för sängen för trollungarna.

Nu har jag Anton och Amelia på besök, lägger upp lite bilder från dom senaste dagarna sen ska jag krypa ner i soffan med barnen och mysa..

   

   

   

 

A situation like this, should never exist,
Then why are we out of control..?


Uppskattning!

Älskar att få uppskattning...!! Idag fick jag ett mysigt mms hela vägen från linköpning.. Se nedan :)



Har nu lyckats bli sjuk igen!! Förstår inte vad som är fel. Men jag har en teori. Jag tror det är svininfluensan, med tanke på vad många svin jag har träffat i mitt liv så vore det ett under om jag skulle slippa undan ;)

Så idag har jag varit hemma och försökt bli av med min feber så jag kan jobba imorgon.
Det finns vissa fördelar med att vara sjuk, då ska man inte vara ensam och man behöver inte laga mat själv. Så idag blev jag bjuden på mat av underbara Therese, det var mycket gott :) Hade myspys med Anton och Amelia oxå givetvis.
Anton tycker om att ta kort, så han lånade min telefon en sväng och fotade som en galning. Bilder kommer nedan. Notera bla den fina bilden Anton har tagit på Martin, sköldpaddan alltså :p
 Trots min feber så har jag haft en mycket bra dag. Har jobbat på det sista på överraskningen jag ska utföra, Det kommer bli jätte bra :) Har även fixat med lite julklappar och haft mycket trevligt sällskap av Therese och barnen :)
Nu är jag helt slut dock, barn förstår inte riktigt att man är sjuk så det ska vara full fart ändå. Men när jag tillslut la mig på köksgolvet så tror jag att båda förstod att faster inte mår bra ;)

Nu blir det sängen och tv.

  

   



Underbara Barn!



Cause when the roof cave in and the truth came out
I just didn't know what to do!
But when I become a star we'll be living so large
I'll do anything for you..!!


Love My Life!

Har verkligen ingenting att klaga på, och det känns så underbart! Allt går verkligen som jag vill nu, och det var längesen det hände..!!

Idag har jobbat, blev dock inget dubbelpass.. Känner mig inte riktigt frisk, håller nog tyvärr på att bli förkyld igen..
När jag kom hem så städade jag och nu håller jag på att tvätta. Den ena helvetes maskinen där nere i källaren som man ska stoppa tvätt i gick ju givetvis sönder eller nåt. För jag är nästan helt säker på att tvätten inte ska komma ut ur den torr.. Så bara att ta den andra helvetes maskinen och vara uppe längre.. Men vad gör det när man har trevligt sällskap såhär på kvällarna :)

Har varit riktigt effektiv idag, hunnit med en massor. har tillomed gjort matlådor till resten av veckan. Lika bra att passa på för kommer nog inte hinna det senare i veckan, Jobbar nämligen på en surprise till någon :) Det kommer bli sjukt bra tror jag, eller hoppas jag..!! Gillar verkligen att överraska folk. Det är något som jag ska börja göra oftare.. :)

Något annat som jag verkligen gillar är att få uppskattning av folk, vem gör inte det iof :p
Träffade äntligen söta Emilia på jobbet idag, har inte träffat henne sen jag gick på sjukskrivning. Och hon hade tydligen en kompis som hade spanat in mig på fb, så av detta så var väl tanken att det skulle styras upp en blind dejt. Men får väl se hur det blir med det. Lammkött är inte riktigt min grej ;) Fast vad är min grej egentligen..? Har nog inte kommit på det själv än ;) Men det är alltid lika kul med uppskattning..

Fick idag veta att det blir julfest med jobbet oxå, och det kommer bli sjukt kul!! Jag och Emilia blev dock nedröstade när vi tyckte vi skulle ha mat och dryck på kontoret ist för att gå ut och käka.. Men det blir nog hur bra som helst iaf :)

Nu ska jag fortsätta att sällskapa på msn, fixa tvätten och tillslut få lite sömn förhoppningsvis.




Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye





Sjukt bra helg

Denna helg har varit riktigt kul, inte för att jag någonsin har en dålig helg men ibland har man roligare helt enkelt.. :)

I fredags umgicks jag med Ida, drack lite vin och snackade skit. Alltid lika trevligt :)
Drog mig dock på vägen hem då det hade snöat och jag hade högklackat. Så nu har jag ett väldigt fint skrap och blåmärke på mitt knä.. Så pinsamt att dra sig sådär, man ställer sig upp fort som fan och kolla om det var någon som såg.. Pratade i telefon när jag halkade oxå så det vart ju extra pinsamt, haha :p

I lördags var jag hos syster och Fredrik, bastade och drack öl. Spelade biljard, vilket jag är värdelös på så efter en timme med samma match gav jag upp..
Sen kom Peter och Gösen oxå och gjorde oss sällskap, så det blev lite mer biljard, vattenpipa och massa roliga kommentarer och samtalsämnen. Kvällen/natten fortsatte till Daniel, meningen var att vi skulle bada spabad, men jag hade inga badkläder, (det har iof inte hindrat mig förut, men har man vita underkläder så är det ingen bra ide :p) och det regnade ute. Tillägas ska att spabadet är ute på altanen utan tak.. Men det var kul att kolla på dom när dom badade med vintermössor :p

Slutsatsen av denna helg är iaf att den har varit sjukt rolig!


Har varit lagom trött idag dock, Har sovit, städat, druckit kaffe med syster och Mattias och gett min fula vägg i köket ett ansiktslyft med lite bilder på barnen :) Bild på detta nedan, ser dock bättre ut i IRL så att säga...

Nu får det bli sängen och en film. Jobbar dubbelpass mån och tis så behöver min skönhetssömn.. :p




 
Bilden på min vägg är alltså den översta ;) Ser dock väldigt töntigt ut, IRL är bättre i alla lägen :p
Bild nummer två, är Gårdagens dimma. Hehe



Comparisons are easily done Once you've had a taste of perfection!


Helg!

Äntligen helg :)

Idag har jag varit med Sonja i örebro en sväng och spanat på lite julklappar. Har nu handlat 4 st, men många kvar.. Si sådär 20 st typ...!!

Är man på Marieberg så bara måste man ju gå in på Kicks och lukta på fanatiskt många parfymer :p
Hittar fortfarande ingen som slår min favorit DKNY :)
Hittade dock en ny favorit bland kill parfymerna, Diesel, damn va nice den är. Tur att jag har två bröder som behöver julklappar, och som inte läser min blogg så jag blir avslöjad :) Sonja höll inte med mig alls i mitt parfym val så av någon anledning luktar hela jag manlig parfym, tror hon kanske straffade mig för att jag inte gillade hennes favorit ;)

Imorgon blir det att åka till Mor och Far och hälsa på en sväng. Ska även passa på att hälsa på Mormor. :)
Och på kvällen blir det att hälsa på Sofia, Robert och deras bebis Anton :) Ska bli så kul!! :)

Nu blir det in i duschen och sen till Ida för att dricka vin och snacka skit. Det blir trevligt!


I mitt senaste blogg inlägg råkade jag slinta på tangenterna och skriva att jag på ett dagpass behöver komma upp i 60p, men det ska ju vara 70p :) Tur att jag har en så snäll läsare som skriver en kommentar om detta, men varför inte skriva vem du är? :p

OcH Matilda, ja det var rätt. Lite känsligt med en blogg och namn bara. Min blogg skulle vara bra mycket roligare om en massa namn nämndes :)

 I have a feeling inside,
And intuition's always been a woman's guide...!!




En bra dag!

Har haft en bra dag tillbaka på jobbet. Det hade kunnat gå bättre men man är ju lite trög startad när man inte har jobbat på ett tag. Men dagen började riktigt bra, fick efter 30 min iväg ett sälj på 65 poäng, högsta poängen man kan få för ett sälj. Så riktigt bra med tanke på att jag nu mera när jag jobbar dagtid "bara behöver" komma upp i 60p för att få provision. Men jag kom allt upp i bra mycket mer än 65p, men jag vet att jag kan bättre :) Så nya tag imorgon.

När jag sitter i mina egna tankar och jobbar så känner jag att någon tittar på mig, en sån där varm blick som att någon beundrar en.. Ni förstår säker vad jag menar :p Så jag tittar upp iaf, och ser att Mr J  Står och tittar på mig och ler, och när jag ler tillbaka så utbrister han
 -Jag måste få bjuda ut dig...!


Såna kommentarer gör att man blir alldeles varm inombords
:) Så imorgon är jag alltså utbjuden, jag vet inte på vad för det skulle bli en överaskning tydligen... Han hade dessutom lyckats komma över sin förtvivlan över att jag bor i Kga och kunde numera acceptera det. Haha, Folk från Karlstad, vad ska man säga..? ;)




Ego girl :p

You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
The truth hurts but a lie's worse



Life is good!

Jag som lovade att bättra mig att blogga :P Men de har inte gått så många dagar sen jag gjorde det sist iaf :)
Har inte riktigt haft tid, har pysslat med annat och varit trött efter operationen och allt målande.
Men nu är badrummet färdig målat och halsen är bra.

I fredags så sov underbara Wilma hos mig. Dom skulle egentligen på hockey men Wilma fick välja om hon ville gå på det eller sova hos Moster så hon säger -Jag vill sova hos dig såklart Moster! <3
Så vi hade myskväll med Idol och godis. Wilma ville rösta på Tove och Erik i idol så det gjorde vi.

Träffade oxå två riktigt trevliga och söta försäljare från Telenor när vi var och handlade, Så Elina har nu ett nytt bredband. Men jag gjorde en bra deal. :) Dessutom så blev jag uppring av dom dagen efter då dom ville ha med mig ut och festa. Haha, vad ska man säga, Jag är speciell :p

Och i lördags packade jag väskan och lämnade kga. Fick en skön känsla i kroppen av att bara lämna denna håla. Sen vart jag åkte och varför gjorde resan bara ännu bättre :)
Har haft en mycket bra helg och är nu utvilad och taggad för att åka till jobbet imorgon. Börjar nu jobba dagtid så jag får någon form av liv och tjänar mer cash :)

Nu ska jag laga matlåda, sen blir det sängen och en film, upp till jobbet imorgon som sagt...

Life is good!!



Somehow I'm drawn to danger, And have been all of my life. It feels my heart's divided half way 'tween wrong and right. I know I'm playing with fire but I don't know why...!!


Min fina blomma jag fick av bästa Linda när jag kom hem från sjukhuset :)


Tisdag!

Denna dag har gått väldigt fort.
Vaknade med en fruktansvärd smärta i halsen, men efter en timme eller två så var jag fit for fight och begav mig till Lindas salong för att fortsätta renoveringen av badrummet. Så idag har det målats kan jag lova. Kan inte begripa varför man bygger ett badrum med så fruktansvärt högt till tak, visst jag är inte speciellt lång men när inte ens en stege, min längd + en armläng och en pensel knappt räcker till för att nå upp. Utan jag måste dessutom stå på tå. Haha, kan ha sett lite roligt ut :)
När jag kände mig klar för dagen på salongen och tänkte gå hem och vila så mötte jag syster och barnen utanför mig så dom ville givetvis hälsa på sin Moster :) Och det fick dom givetvis, så det blev kaffe för mig och syster och givetvis lite godis till barnen. Barnen vet exakt hur dom ska titta på sin Moster med sina blåa för att jag ska smälta och fixa lite godis till dom.
Trevligt med lite besök var det iaf. Love kladdade godis på sin tröja och var tvungen att byta på en gång, så han fick låna en av mig. Vilket resulterade i att Lovisa och Wilma oxå stod och ryckte i min garderob och ville låna en tröja, så det fick dom ju såklart. Bilder kommer nedan.






När trollungarna hade åkt hem så städade jag lite, sen kom Sonja som skulle låna min tvättstuga.
Vi tvättade och fixade lite att käka, alltid trevligt att umgås med min flickvän :)

Imorgon blir det att måla badrum igen :)




So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah





Idag har jag kännt att jag lever!

Idag har det kännts att jag lever kan man säga. Inget smärtstillande förutom alvedon. Så ont i halsen har jag men ingen huvudvärk, magont, yrsel eller illamående så det är de värt :)

Idag har jag hjälp min underbara vän Linda att renovera badrummet på hennes salong, har ju lite klippning och färgning av mitt hår att betala av så det gör jag så gärna. Tänkte inte ens på det när jag erbjöd mig hjälp men det blir ju en toppen deal :) Så idag har jag gett mig själv 7 års olycka genom att fullkommligt massakerat en spegel som fan var inguten i väggen. Bara att ta fram hammaren, bra sätt att få ut lite aggression oxå. Trodde inte jag hade någon sådan men attans va bra det kändes efter :p Slipat och spacklat har jag gjort oxå, så imorgon blir det att slipa och börja måla :) Riktigt skönt att ha något att göra när jag är sjukskriven, annars hade jag nog klättrat på väggarna här i min skokartong..

Träffade Sonja en sväng med och vi kommer alltid in i våra djupa diskutioner, skillnaden nu från förut är att jag kan se allt på ett helt annat sätt och det känns så underbart :)
Vi pratade även om Ky-utbildningar, och jag är så sjukt sugen på att utbilda mig. Så nu blir det att sätta mig och spana på detta. Vet redan vad jag vill bli men frågan är när..?


 
Sonja och jag med våra funderingar :p



Not looking for cute little divos or rich city guys that just want to enjoy, I’m having a very good time in the heat, very bad in the arms of a boy!


Ett nytt försök!

Ska nu göra ett nytt försök med detta bloggande. Har verkligen varit värdelös på det ett tag men nu ska det bli bättring :)

Så vad har hänt då..
Jag jobbar och sliter i Karlstad. Från den 3/11  kommer jag bli anställd av Makalös vilket innebär att jag kommer gå över till dagtid, tjäna lägre timlön men provision :)
Så alltså kommer jag få lite fritid och tjäna mycket mer $$$!!
Opererade äntligen bort mina halsmandlar i torsdags så jag har ju mått bättre än vad jag gör just nu men får se det positiva i det hela att jag inte kommer ha problem med min hals längre då det inte finns något att ha ont i ;)
Annars så har det väl inte hänt så mycket som man bloggar om direkt :p
Jag har gjort det vanliga, umgåts med barnen och min familj. Och mina underbara vänner förstås <3

Den närmsta veckan kommer jag vara sjukskriven, och morgondagens mål är att trappa ner på det smärtstillande jag fick utskrivet efter operationen. Det hjälpte bra mot halsont, dock så fick jag andra biverkningar som huvudvärk, yrsel, svindel och magsmärtor. Så det känns inte så värt det faktiskt. Så morgondagen får utvisa hur jag mår på endast alvedon.. Det kan blir spännande :p

Life is what the future brings!

 

 


RSS 2.0