Kryssning, Snöskoter, jobb och klagomål!

Har fått lite klagomål på att jag borde uppdatera här så det är nog lika bra att jag gör så :)

Sen sist jag skrev så har det väl egentligen inte hänt så mycket. Jag jobbar och lever livet.

För alla nyfikna så har jag ni hittat min Mr Perfect, Jag är nu inte det svarta singelfåret i syskonskaran Hägerström längre haha ;)


En helg här i Januari så tog jag, Johan, Jerry och Emelie en kryssning till Åbo, Det var mycket skoj, Varför åker man inte på kryssning oftare?

     

     

   

 

För några helger sen så var jag, Johan, Syster, Mattias, Wilma, Lovisa, Love, Storebror, Emelie och Anton ute en dag i snön och åkte snöskoter och grillade korv. Det var en mycket trevlig och barnen tyckte det var väldigt skoj att åka skoter. När vi hade lekt klart i snön så gick vi in och fikade, barnen satt knäpptysta och rödmosiga och kollade på tv. Dom var nog lite trötta :)

     

    

Nu i helgen var jag och Johan ute och åkte lite snöskoter, sen kom Storebror och Emelie och gjorde oss sällskap oxå. Jag "lärde" mig att köra snöskoter och oj va kul det är :) Nästan så att jag inte vill ha vår längre så jag hinner åka massa mer :p

Denna vecka så ska jag jobba heldagar mån och tis så jag passar på att umgås med Jessica och låna en sängplats av henne i Karlstad så slipper jag åka hem dom få timmarna jag ska sova.. Trevligt att träffa Jessica igen :)

Och nu är det helt plötsligt redan onsdag och jag har jobbar mina heldagar. Har inte varit hemma på evigheter känns det som.  Så idag ska jag vara hemma i min skokartong och inte göra mycket alls.
I måndags så började jag på "naturdiet" alltså typ milkshake man äter 4 ggr per dag och inget annat förutom vatten och kaffe. Har gått mycket bra hittills, men det är ju bara onsdag som sagt. Men är mycket hoppfull för att det kommer gå bra :) Har faktiskt börjat gå i trapporna på jobbet till 5:e våningen ist för att ta hissen oxå, så någonstans bör jag ju komma med vikten. Förhoppningsvis neråt :p

Imorgon blir det jobb och sen till Wilma som fyller 8 imorgon. Mosters stora tjej :)


Nyår :)

Nyår spenderades hos Johan. Linda, Liam och Kevin gjorde oss sällskap :) Vi åkte fyrhjuling och snöskoter. Det var riktigt skoj. Liam hade så skoj att han frågad mig: -Elina, Drömmer jag nu..?? Såå söt :) När vi hade lekt färdigt i snön blev det middag. Storebrors special kött med en massa vitlök, rotfrukter i ugnen och sallad, det var mycket gott :) Jag sköt lite smällare med grabbarna och det tyckte dom var skoj. Sen var det dax för Linda och grabbarna att åka hem så jag och Johan åkte till Syster Elaine och Fredrik för fest. Det var helt ok, vi skålade in det nya året och sköt smällare. Jag höll dock på att spränga min Lillebror i bitar och det hade ju varit mindra skoj :/ Men de gick bra det med och vi fick oss ett gott skratt :)

   

 

Bilderna från nyårskvällen blev ganska suddiga, undra vad det beror på..?? :p

Helt klart ett toppen nyår blev det :)


Fortsättning!

Hann skriva så långt som till julaftons kvällen sist jag skrev så här kommer fortsättningen :)

Fick iaf sovsällskap på natten och sov ganska så länge för en gångs skull på juldagen :)
Kommer tyvärr inte alls ihåg vad jag gjorde på dagen på juldagen, tror jag var på mallorca en snabb sväng ;)
På kvällen var det iaf dax för fest, var hos Linda och förfestade med Linda, Johan, Sara "kommer inte ihåg vad hon heter" och Camilla. Syster Elaine, Fredrik och Gösen tittade förbi en sväng oxå.. Det var trevligt och sen bar det av till Wickan. Det var en mycket rolig och lite galen kväll. :) Men helt klart en mycket godkänd juldag :)


Underbara Linda!


Sara och "vad hon nu heter"

I lördags vaknade man lagon seg, men enligt alkomätaren så hade jag  0.00 promille när jag vaknade hur nu det gick till :p Hur seg jag än var så var det dax för julmat hos farmor och farfar. Det var riktigt trevligt att träffa dom lite pch maten var mycket god. Kom därifrån med julklappar i form av 5 cigg paket och en halv liter sprit :P det är min farmor det :)
Efter det så ringde syster Madde och undrade om jag vill komma dit och träffa tomten, Mattias familj skulle nämnligen komma och lämna julklappar till barnen. Så jag åkte dit och barnen fick en massa julklappar igen :) Sen blev jag kvar där och var barnvakt så syster och Mattias kunde gå ut och äta och sedan gå på statt. Kollade på film med barnen men Love somnade efter 10 min in i fösta filmen, så tjejerna och jag kollade på en till och fick sällskap av Mr J :)

   


Söndagen spenderade  jag med barnen igen och vi gick på hockey. Det var riktigt kul faktiskt. Har bara varit på en halv match förut och då tyckte jag inte att det var speciellt kul, antagligen därför jag bara såg en halv :p Men denna gång var det riktigt spännande, Och barnen tyckte det var kul. Love han hejar på bacon (BIK) han, så söt :)
Kvällen spenderade jag med Linda och Sonja. Vi åt mat, fikade och pratade en massa skit :) Underbara Linda klippte även min lugg så jag slipper ha den i ögonen :) Efter det var klockan en del så då åkte jag och J till mig och hade mys :)


RSS 2.0