Underbart med jul!

Då var julen för detta år över. Har haft en mycket bra jul :) För första gången på flera år så såg jag fram imot jul, och va bra det blev :)

 

Dagen före julafton var jag hos Therese och Peter och lämnade julklappar till Amelia, Anton fick oxå en givetvis. Amelia tyckte bättre om pappret på klappen ;) men Anton blev jätte nöjd över pokemon grejen jag köpt och säger -Faster, det här är den bästa presenten jag någonsin har fått! Söta barn :)

     

 

Självaste julafton började med att jag vaknade såå trött efter att ha sovit för lite, satt och gjorde klart familjens julklappar kvällen innan. Tur att jag fick lite hjälp och sällskap :) Mor, Far och mina syskon har nämnligen fått tavlor med dikter som jag har gjort i julklapp. Mycket jobb, men det var det värt :) Men jag vaknade och piggnade till iaf. Åkte till syster och Mattias och åt frukost och gjorde oss iordning. Sen bar det av till syster Elaine och Fredrik för julfirande med hela familjen. Barnen var så fina och glada och Elaine hade gjorde det så fint. En perfekt julafton! Mycket mat åt man och sen kom tomten. Barnen fick grymt mycket klappar, dom måste ha varit snälla iår ;) Klappar fick även jag, men det är inte så konstigt så snäll som jag är :p

     

   

   

   

   

   

     

   

På kvällen åkte jag mina bröder med respektive och hälsade på Patrik och drack ett par öl.. Det var en spännande kväll kan man säga :p Bilden på bror i tomteluva är klockren :p Tilläggas ska att han var den enda som var nykter den kvällen så han körde! Haha :) Min älskade storebror!



Har egentligen mer att skriva, men hinner inte nu. Ska gå till syster och leka med barnen på begäran av Love som har ringt två gånger nu och undrar vart jag är! Älskade unge!

 




Mosters lilla prins blev 3 år :)

Förra veckan hände det inte speciellt mycket men som vanligt är helgen betydligt mer händelserik :)

Träffade Therese, Robban och deras helt nya lilla Kevin, så fruktansvärt söt :)
Och som vanligt blir jag tok sugen på en egen liten så jakten på ett snyggt stycke fortsätter :p

   

I lördags fyllde Mosters lilla prins Love 3 år! Stor kille nu :) Paketen öppnades fortare än kvickt, och det som var mest intressant var el motorcykeln han fick av Mormor och Jan-Åke. Han åkte som en galning och när han inte gjorde det så sprang han runt som en tok. Han satt nog stilla max 2 min och då var det bara för att ösa i sig lite mer socker i form av dricka och fikabörd/tårta. Har aldrig sett honom så speedad.
Av min fick han en gigantisk krokodil och en tröja. Krokodilen skulle ju givetvis vara med och åka motorcykel, men det var visst lite svårt :)



Självaste födelsedags barnet! :)


     

      '

   

I fredags hade jag Wilma, Lovisa och Love på besök en sväng oxå. Då träffade vi tomten..



I lördags kväll blev det bastu och alkohol med trevligt sällskap :)
Lite jobbigt var det när det var snö ute, blev en och annan snöboll i och utanför bastun :p
Men som vanligt hade jag en toppen kväll och var måttligt trött på söndagen när jag skulle upp vid 9 för att åka med Linda till Gränna.. Men det gick det med, man lever ju bara en gång så varför inte ha kul då? :)

 

Idag har jag jobbat, det gick inte bra alls.. Tror mina tankar va på annat håll :p
Efter jobbet så bar det av hem till Linda för glögg mys och spel :)

   

Nu ska jag ta och fixa mina matlådor som jag har lagat och sen krypa ner i sängen. Jobbar imorgon och ons med sen är det lite jul ledigt :)

GOD JUL!


Harrys-Julfest-Julbord-Bastu-Biljard =Life is good..!!

Då har en vecka passerat igen. Och som vanligt har det hänt en massa saker, ska göra ett försök och återberätta..

Blev bjuden till Harrys på mat och dryck av Mr Snail i onsdags, det var mycket trevligt och mycket god mat. Kom dock på att ta kort lagom till desserten. Och den grymt goda Irich coffey'n!

   

Träffade Therese och lilla Amelia i veckan oxå, Snablar va fort hon växer. Vi käkade och hade det mysigt. Amelia käkade citron och gjorde miner och visade sina nya tänder. Och så lärde jag Amelia att göra High five :) Sen somnade hon lilla pluttan!

   

I fedags var det dax för julfest med jobbet, det var helt ok, Dock roligast var det när jag och Marie lämnade score och gick vidare till Koriander. Sent blev det, var hemma efter 3 lite små dragen efter att ha somnat en sväng på vägen hem. :P Underbar syster med pojkvän har jag iaf som hämtar mig i Karlstad mitt i natten :)

 

Sov tills pappa ringde och väckte mig på lördagen vi 13:30 :p Då bar det av till mor och far med mina bröder för att äta mammas mat, det var gott. Direkt efter det bar det av hem i typ 15 minuter för att duscha och fixa iordning mig. Snabba ryck kan man säga. Vidare till Degernäs herrgård för att äta julbord med det skönaste gänget jag har träffat på länge, Mr Snail och Taxi Degerfors :)  Och det innebar ju även an massa alkohol, Drack den kallast jägern någonsin tror jag, Men gott var det :)

       

Mätta och belåtna så åkte vi vidare till syster och fredrik för bastubad och biljard. Mina bröder med flickvänner infann sig oxå så det var en kanon kväll. Bastade och lillebror hällde öl i mitt hår och ursäktar sig med att -Men jag har hört att öl ska vara bra för håret! Haha! Alkoholmissbruk skulle jag kalla det ;) Spelade biljar och hade mycket roligt..!!

   



En mycket kul och händelserik helg :) Om helgen hade haft några fler timmar så hade det kunna hänt en massa mer roligt. Min telefon gick nog varm under helgen, vilket resulterade i en fråga från pappa -Händer det så mycket roligt när man är singel alltså..?? Det är kanske det man ska vara då! Varpå mamma säger -Jaså, vill du vara det?? Haha, pappas svar blir då -Nej, det vill jag nog inte! Så söta mina föräldrar :)

Nu blir det vattnet sen sängen, imorgon jobbet och bastubad efter det :) Får man drick öl på en tisdag? ;)

Hey, I'm a believer
And gravity's letting go of me tonight
You, came out of nowhere
When everything was passing by at the speed of light

So hold my hand and never let me go
Take a leap of fate into the unknown









Underbart med helg!

Då har ytterliggare en underbar helg passerat. Har som vanligt umgåts med mina favoriter :)

Här om dagen var Sofia här och hälsade på med lilla Anton, Såå himmla söt :)
Man blir ju inte alls sugen när man håller i en så liten sötnos. Är nog dax för mig snart, måste bara hitta ett snyggt stycke att fixa en bebis med först ;)

I fredags var ju Anton här och bakade pepparkakshus, det är fortfarande lika fint.. :)
På kvällen blev det lite Jäger och yatzy, jag vann ju som vanligt :p

I lördags öppnade jag Spero och jobbade till 15:00. När jag slutat kom bror och Anton och fikade. Anton ville att jag skulle följa med dom hem, men jag orkade verkligen inte. Så det var nog första gången jag har sagt nej till något sådant till barnen. Det var en konstig känsla. Men jag vilade lite sen kom bror och Anton hit igen så vi skulle hyra film och mysa, Anton hade dock sett alla filmer som fanns på nöjesbutiken så det fick bli Fast and furious igen. Och Artur och Minimojerna :) Det blev ganska tidigt i säng för mig, för en gångs skull.

Idag kom Anton hit igen då bror skulle hämta Emelie i Örebro och Anton ville vara hos mig ist för att följa med. Sen kom även Wilma, Lovisa och Love. Vi gick till en lekpark och till biblioteket. Lovisa och Love körde bil på biblioteket och jag, Wilma och Anton läste en massa böcker. Sen gick vi hem igen och kollade på film.
Vi blev sedan bjudna på mat hos syster och Mattias. Så vi åt mumsig kycklinggryta och fikade sen på glögg och kakor :)
Efter det åkte jag hem och fick besök av Sonja och Nenad, pratade ikapp lite då vi aldrig ses längre :/

Nu ska jag laga matlåda eftersom jag glömde den jag fick av syster :/ Sen tidigt i säng, imorgon jobbet.



 

   

   

   

Anton fick en liten släng av grissjukan, men det gick över ;)


I don't have to tell you What this is all about,
Cause baby, half the fun is in us figuring it all out.
So why you gotta ask me Of what I'm doing now,
Cause I don't like to question What I still haven't found..!!



Pepparkakshus!

Äntligen har elefanten som har suttit på min panna i en dryg vecka gett sig av :) Känner mig som en ny människa!

Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna. Slagit in alla julklappar har jag iof gjort, så fint så :) Har oxå haft tid på mig att fundera ut vad jag ska köpa för julklapp till den svåraste iår, och det kommer bli så bra :)
Idag när elefanten gett sig av så har jag lunchat med Farmor och Linda. Sen kom min underbara lillbror på besök. Och sen kom Anton för vi skulle baka/bygga pepparkakshus. Det gick sådär kan jag väl säga, huset var trasigt i förpackningen så jag fick ge mig på att "limma" ihop det först. Det gick väl hyffsat, huset stod ju iaf upp :) Sen satte vi igång och deckorerade och det blev så fint så. Men sen helt plötsligt rasade taket in. Anton blev ledsen så jag föreslog att vi kommer på en historia om vad som har hänt med huset. Så historian lyder enligt följande, av Anton 7 år:

En arg Gromiti (Pokemon figur) kom upp ur vattnet och såg det coola huset, han blev så arg och avundsjuk för att han inte kunde bygga ett lika coolt hus själv så han hade sönder det med sin vatten kraft. Han var jätte arg! Han tog all kraft han hade på huset. Han var så ilsken, så ilsken att han använde den bästa kraften han hade. Och resultatet syns på huset.

Sån fantasi har han lilla masken, och vilken konstnär han är. Han ritade upp denna Gromiti som hade sönder vårat coola hus :)

Lägger upp lite bilder och tar mig ett glas vin.
Ha en bra fredag :)



   
   

 
 


Pepparkaksbak :)

Ingen feber idag så när syster ringde och frågade om jag ville baka pepparkakor med barnen så ville jag det förstås..

I förmiddags var jag hos Världels bästa Linda som fixade mitt hår. Hon överträffar sig själv varje gång. Så snyggt!! Tack underbara du :)

Så efter det hämtade syster upp mig och vi åkte och hämtade barnen på skolan. Så söta, Lovisa sprang in till Wilma och sa att Moster var med så jag hör Wilma skrika MOSTER MOSTER genom hela skolan. Det kan man kalla lycka :) Fick en massa jätte fint julpynt av Wilma och Lovisa, bla två tomtar. Dom står nu i mitt fönster :)
Vi åt mat och sen var det dax för pepparkaksbak, gick riktigt bra, inga sura miner och fina pepparkakor.. Bilderna kommer visa baket och pepparkakorna, Loves är mycket fina med en massa mjöl på :p
När baket var klart coh vi hade fikat upp nästan alla pepparkakor så var det daxs för första avsnitet av julkalendern, Barnen, jag, syster och Mattias satt klistrade i soffan. Och den var helt ok faktiskt, men inte lika bra som när jag var liten..
Sen nattade vi barnen och jag åkte hem, passade på att sola lite för att matcha min nya hårfärg.
Nu blir det sängen och film. Imorgon tillbaka till jobbet såvida jag inte får någon annan sjukdom under natten, vilket inte skulle vara helt omöjligt med min tur..!!



   

   

   

   

   




It's a place of trust
Will you meet me there?
There's no time to spare
Come on show me you care
Here we can make anything become real..!!



RSS 2.0