Jag önskar!

Idag har jag haft ljusparty, gick bra och jag fick handla för 666 kr :) Men det blev 5 paket ljus och två ljushållare. Tyckte inte dom hade så mycket snygga grejer i denna katalog. Men ljus går ju åt! Efter ljuspartyt så umgicks jag med Sonja, vi åkte till donkan och käkade lite och drack kaffe. Och som alltid när vi umgås så kommer det ju upp samma samtalsämnen. Är bara Sonja som jag kan prata så med. Och efter varje gång vi pratar om detta så blir jag så fundersam och tänker och tänker. Och som vanligt kommer jag längre i mitt funderande och tänkande.

Så det som jag funderar på ikväll är att jag inte ångrar speciellt mycket i mitt liv, Förutom en sak, en sak jag ångrar så hårt och som jag skulle kunna göra mycket för att få en chans att göra annorlunda. Få göra det bätte. Få göra om det och vara mig själv, inte vara den Elina som jag vad då. Jag vill göra om det NU. Om jag fick en önskan, då önskar jag att jag fick göra om detta. Göra det på ett bra sätt så att man slipper sitta här så lång tid efter och fundera på det och veta att det hade kunnat gjorts på bättre sätt. Det önskar jag. Men vem vet, jag kanske får den chansen någon gång. Man ska ju aldrig sluta hoppas, aldrig sluta förvånas.

I've got to touch you right now
Try to keep it down
So nobody hears, you need to whisper
Gently in my ears
Everything you'll say, will show me the way..


Nu ska jag krypa ner och kolla på tv!
Natti natt


Helgen!

Helgen har varit lugn. Var hos Linda och klippte mig och färgade håret i fredag förmiddag, blev jätte snyggt som vanligt :)
 Var på bio i fredags, Fast and furious. Riktigt bra film.
I lördags var jag på tivoli med Syster, Mattias och barnen, Träffade även Linda och grabbarna där. Var länge sen jag såg dom nu så det vara super kul. Åkte virvelvinden med Liam och han höll på att kräkas så vi fick gå av. Hehe, inte lätt att vara liten :) Sen jobbade jag @ Wickan på kvällen.
Har sovit väldigt lite denna helg, lite märkligt iom att jag faktiskt har tagit det lugnt hela helgen. Men så blir det när man inte vill sluta umgås och gå hem och sova =p
Idag blir det att träna lite, sen ikväll har jag ljusparty.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och försöker vakna till. Ska ställa mig och baka till ljuspartyt sen.
Nu ska jag gå och ringa några samtal.
Ha det så bra.

Wiiiiiieeee!

DEN 18-19 MAJ SKA JAG MÖNSTRA! Fick brev igår, det ska bli så sjukt roligt :) Jag är riktigt laddad!!!!

Igår käkade jag lunch med Jocke, det var nice, efter det så kom Therese och hämtade mig och vi fotade lite i bregårdsskolans studio. Var nog det tråkigaste vi har fotat än så länge. Hehe, men det måste ju oxå göras :) Efter det så åkte jag till Mor och Far och hälsade på, och övningskörde. Jag har ju inte krockat än iaf =p

Idag tvättar jag, och efter det ska jag hjälpa Therese och fota lite igen. Sen blir det till mor och far idag igen för idag fyller pappa år. Grattis grattis!

Lägger upp en bild som Therese har tagit på mig, riktigt nice bild förutom att jag ser lite dryg ut =p
Kolla in Thereses hemsida http://www.theresejohansson.se riktigt snygga bilder finns att hitta där :)


Fotosession med Therese!

Idag har jag träffat min Mamma och ätit lunch, det var mysigt. Måste göras oftare!
Sen har jag umgåts med min underbara Sonja, vi drack kaffe med Sandra sen fixade vi lite med tradera.

Och nu ska jag snart iväg så här på kvällen och ta modell bilder med Therese, det ska bli grymt kul :)
Kom precis hem från Christoffer, han bjöd mig på pizza, tack :) så jag är ju lagom uppsvälld av maten när jag ska vara på bild, men men. Mat är gott =p

Skriver mer imorgon om hur det gick. I morgon ska jag för övrigt jobba på Spero :)

Ha en bra kväll.

A-kassa och arbetsförmedlingen!

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig, och även fått papper till a-kassan.
Så med andra ord så fick jag inte jobbet jag sökte. Men har nu börjat tvivla på norge. Folk blir så ledsna när jag pratar om det, så jag vet varken ut eller in längre. Vi får se helt enkelt.

Helgen då,
I torsdags var jag hos Jocke och grillade, det var nice. Första grillningen för året :)
I fredags var jag i örebro med Mamma, Pappa, Lillebror och Linda och handlade lite. Fick en jätte fin klänning av Mamma :) Jag hade tänkt att jag skulle förlja med Mamma och Pappa hem och bara ta det lugnt på kvällen men så ringde Jessica och ville att jag skulle åka dit, så sagt och gjort. Jag satte mig på bussen och åkte dit, det blev en lugn kväll på ett par nattklubbar. Men det var kul att umgås med Jessica igen.
I lördags åkte jag hem och åt påskmiddag hos mor och far med syskon. Det var gott, åt inte på hela dagen för att jag skulle få plats med massa av mammas köttbullar... På kvällen jobbade jag på Wickan, slutade tidigare för jag hade inget att göra och var jätte trött, så jag gick hem och sov. I söndags så umgicks jag med underbara Emelie, måste ses oftare!!! Och så var jag ute på promenad med Wilma, Lovisa och Love.

Igår fick jag en påsk present av Alex, så gulligt av honom :) Tack tack!

Och så idag har jag varit på arbetsförmedlingen så nu är jag barnvakt åt Wilma och Lovisa en stund för Love är hos doktorn. Så nu ska vi busa och sen ska jag sätta mig och fylla i papper till a-kassan, pliktverket och söka ett intressant jobb jag har hittat =)

Lägger upp lite bilder från när jag och Sonja var i Västerås förra veckan.

Sonja och jag i Solen!


Sonja och jag i bilen!






Bilderna är från när jag och Sonja var i västerås förra onsdagen. Vi hade en toppen dag och jag fick ett jätte fint halsband av Sonja. :)



Helgen!

Helgen har överlag varit bra.

Jobbade på Wickan i fredags, Markus Krunegård spelade. Riktigt bra spelning. Trött som attans var jag när jag slutade så jag gick hem och sov :)

I Lördags var det jobb på Spero som gällde, Det var kul och jag fick ett linne/klänning som tack för hjälpen :)
Efter det bar det iväg till Lovisas 4-års kalas. Hon fick Nintendo Ds av mig, mamma, pappa och syster. Hon blev super glad.
Sen var det bara att ge sig hem och äta och göra sig iordning. Först bar det iväg till Sonja en sväng som hade födelsedagsfest. Stannade dock inte så länge. Åkte hem till syster för det skulle komma folk hit på fest. Drack en del alkohol och sen blev det Wickan. Dansade nog hela kvällen tror jag med min underbara Sonja :) Haha, jag som inte ens kan dansa =p
Sen gick jag hem, fick ett litet bryt på hemvägen, men som om min bror kände det på sig så ringer han precis då till mig och kommer bokstavligt talat springande till undsättning min underbara lillebror! Vi köpte mat på Max och åkte hem och käkade.
Igår gjorde jag inte mycket. Sov mest hela dagen och var allmänt förvirrad och fattar inte vad det är med folk. Vad är det för fel? Men men, tänker verkligen inte lägga min energi på det något mer alls.
Så idag har jag suttit och raderat telefonnummer och msn kontakter, och himmel vilken lättnad!

Imorgon ska jag på en jobb intervju, hoppas hoppas. Då flyttar jag inte till Norge. Det hade varit skönt att komma bort, men fick en del ledsna reaktioner när jag berättade att jag skulle flytta och sen dök detta jobb upp från ingenstans så det är kanske inte meningen att jag ska flytta!?  Vi får se vad morgondagen utvisar.

Nu ska jag kolla på tv och vänta på att Sonja slutar så ska vi leka då.

skriver och berättar hur det gick imorgon.


Elina har bestämt sig!

Idag lagade jag som sagt mat till syster och barnen. Sen gjorde jag mig iordning och skulle ner till stan en sväng och lämna in ett paket och hälsa på lillebror. När jag stod och sminkade mig så stod Wilma där och tittade på mig,som hon brukar när jag gör det för hon börjar ju bli stor nu och måste lära sig :) Söta barn! Iaf Hon ville ha lite ögonskugga, och det fick hon så hon valde en lila. Det la ju Lovisa märke till så det ville ju hon oxå ha givetvis så hon valde en brun. Då kommer Lilla Love springandes, för han vill ju oxå vara med, Haha, så han väljer en silvrig med glitter! Så fina blev dom och sprang och visade mamma :)
Efter detta så frågar Wilma mig om hon får följa med mig till stan och jag svarar nej, men sen funderade jag på det och varför skulle hon inte kunna det, hon är ju som sagt stor nu och det känns som att jag ibland säger nej och sluta lite för ofta till dom. Så jag sa att hon kunde fråga mamma och det fick hon så klart. Så vi klädde på oss och skulle gå, då blir Lovisa och Love helt galna och ska med dom me. Jag har nog aldrig sett dom klä på sig så snabbt. Så då blev det alla tre som följde med. Wilma och Lovisa är så duktiga och går hela vägen till stan och Love åkte sin vagn. Vi lämnade in paketet och så ville barnen åka buss hem som vi brukar göra för att dom tycker om det :) Så tog en buss till kronhallen och handlade lite och sen gick vi hem (fast Love tyckte vi skulle åka buss från kronhallen och hem fast det är typ 50 meter) Hehe. Så när vi kom hem så åt vi räkor och mackor. Sen var det natten för barnen och dax för mig att följa med syster Elaine och handla. Alltid lika trevligt att träffa henne, gör ju inte det så ofta av någon anledning.  Så vi åkte till coop och handlade och sen hoppade jag av vid solariumet och solade med Sonja, sen åkte vi hem till henne och jag färgade hennes löshår :)

Sen kommer vi till det som jag har bestämt mig för. Som  jag idag berättade för Sonja. Den som det var svårast att berätta för! Jag ska åka/flytta till Norge och jobba. Har fått ett jobb där som jag kommer var borta minst 4 mån. Så troligtvis så åker jag i början av Maj. Kommer förmodligen säga upp lägenheten eller låta lillebror ta över den helt. Så när jag kommer hem så vill jag skaffa mig en ny lägenhet. Vi får se hur det blir, men Norge kommer jag åka till iaf.
Det kommer bli jobbigt och jag kommer sakna alla fruktansvärt mycket. Men det är ju inte allt för långt och jag kommer ju komma hem så ofta jag kan. Men skriver mer om det när allt är helt klart.. Nu ska jag sätta mig på http://www.photofunia.com/ och göra lite roliga bilder, får se om jag lyckas så kan jag lägga upp någon sen.

Natti natt!






Sol Sol Sol!

Igår var jag och fikade och spelade biljard, det var trevligt. Fick ytterliggare bevis på att jag är helt värdelös på att spela biljard. Efter det så gick jag till Bea så vi satt och pratade skit och drack en cider eller två. Efter det gick vi till Kings Head en sväng. Det var kul att umgås med Bes igen :)

Nu sitter jag och väntar på att syster och barnen ska komma hem, har lagat korv och makaroner åt dom :)
Ovh sen närvi har ätit och jag duschat så ska jag gå hem till Lillebror en sväng och hälsa på.

Skriver mer ikväll.

Underbara väder!

Sitter och väntar på syster och barnen så ska vi ner till stan och fika :)

Förra veckan så hade jag och Sonja lite tråkigt, så vi tog lite kort.. Här kommer några av dom :)






Det blev en del riktigt bra bilder.

Ikväll ska jag fixa och spela biljard, inte för att jag kan spela det. Men men =p
Ha det så bra, det ska jag ha i det fina vädret. Och så ska jag umgs med dom jag tycket om! Mina syskonbarn och Sonja!


RSS 2.0