Världens Bästa Lillebror!

Jag har världens bästa lillebror, idag fick jag ett par skor av honom som jag har tittat på i evigheter! Han är såå snäll min lillebror!

I fredags så jobbade jag på Wickan, det var fullt upp hela kvällen, jag tror inte jag han kolla på klockan en gång innan vi stängde. Det var helt ok, sålde mycket och fick ganska så bra med dricks.

I Lördags så spenderade jag förmiddagen med att tvätta, förutom en timme på Wilmas och Lovisas "tjejkalas" som moster var bjuden på :) Så söta barn! På kvällen var jag med Jocke på fest hos våran gamla klasskompis Kristin, det var trevligt att träffa folk från klassen igen. Efter det så åkte vi till Harrys och käkade lite och sen blev det Statt. Det var en helt ok kväll.

I går var jag på bio i Örebro, det var riktigt trevligt :)

Idag har jag varit barnvakt åt Wilma, Lovisa och Love för dom var sjuka. Och eftersom jag inte har något att göra om dagarna så kunde ju syster lika gärna gå till jobbet och jag vara hemma med dom :) Wilma stackars liten kräktes i morse. Tycker så synd om dom när dom är sjuka, önskar jag kunde vara sjuk åt dom. Men efter att hon hade kräkts så mådde hon hyfsat bra och fick i sig lite att äta.

Nu tänkte jag att jag ska äta med Lillebroroch hans tjej Linda. Efter det vet jag inte vad det blir. Kanske film ikväll :)
Ha det bra!

Här kommer en bild på mina nya fina skor :)

mina fina skor som min lillebror köpte åt mig! Han är guld värd min lillebror :)


The Kill

Idag har jag varit i  Örebro och jobbat åt min arbetsgivare, eftersom jag fortfarande är under uppsägningstid. Jobbade på jobbmässan i Örebro cog representerade företaget. Det var riktigt roligt faktiskt, kanske vore något för mig ;) Har troligtvis jobb i Norge oxå. Det blir nog bra, kommer sakna alla så mycket bara. Men som min Mamma sa så kan jag ju åka hem på helgerna :)

Känns som att det blir lite mycket låttexter på min kära blogg ibland, Men sån är jag. Jag lyssnar väldigt mycket på musik, och ofta (men inte alltid) hittar jag någon som i låttexten som jag kan relatera till. Som jag kanske känner och vill ha sagt men inte hittar orden. Då är det tur att denna musik finns. Här kommer en riktigt bra låt med 30 secons to mars.

The Kill

What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?

What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do, do, do?

Come break me down
Marry me, bury me
I am finished with you

What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?

You say you wanted more
What are you waiting for?
I'm not running from you

Come break me down
Marry me, bury me
I am finished with you

Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside

Finally found myself
Fighting for a chance
I know now, this is who I really am

Come break me down
Marry me, bury me
I am finished with you, you, you

Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

Come, break me down
Break me down
Break me down

What if I wanted to break?
(You say you wanted more)
(What are you waiting for?)
(I'm not running from you)
What if I wanted to break?

Vet inte om jag ska till Örebro och jobba imorgon med, skulle ringa imorgon bitti för min erbetsgivarens barn var sjukt så han kanske var tvungen att vara hemma.. Var faktiskt riktigt skönt att jobba igen. Haha, har varit arbetslös i en vecka och tycker det är skönt att jobba igen!! Ska det vara så, ska man inte njuta av att vara ledig!?

Ha det så bra :) Nu ska jag sova!

Janet - Let go

Lyrics:
The flicker on the TV
Dinner on my own
Got your last words on my mind
If only you could feel me
Pick up your phone
And tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go
But I can't let go

Putting on my makeup
I'm going out tonight
With your last words on my mind
I wear the dress of our break up
And it won't feel right
Please tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go

I don't know how to get by
Seems like we can't make it alright
Never wanna say goodbye
I can't let go
So give me one more try
You're everything I need

I run away but I can't let go
I say I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go


Andra veckan!

Nu är jag inne på min andra vecka på mitt nya liv som arbetslös, det är värdelöst. Är redan rastlös som få! Hur ska detta sluta? Har iaf sökt ett nytt jobb idag. Så jag har nog totat sökt 10 jobb och så lumpen förstås. Något jävla jobb borde jag väl kunna få!?

Denna vecka sover jag i systers lägenhet. Min lillebror har tagit över min =p gör inte mig något, kan ju vara bra att spara pengar nu när jag är arbetslös och värdelös :)

Är så sur på detta väder, vill ha vår nu!! Allt känns mycket lättare när det är vår i luften.

Idag ska jag nog inte göra så mycket, ska ut och springa lite och gå och sola. Och ikväll blir det nog film.

Ha det bra!

Älskade barn!

Det är helt otroligt vad man kan älska ett barn.
Igår var ju min brorson Anton här, detFarbror Tim och Linda här. Vi busade och hade jätte kul tills Anton började bli lite trött. Han satt på golvet och surade en stund och sen gick han och satte sig i hallen. Farbror Tim gick och pratade me honom och Anton säger att han är ledsen för att Faster och Tony inte är tillsammans längre, för att vi inte bor i vårat hus i Svartå och för att han aldrig träffar Liam längre. stackars barn. Detta säger farbror Tim till mig när Anton åkt hem, eftersom han var tvungen att lova Anton att inte säga något förrens han åkt tillbaka till pappa. Stackars barn va dom är omtänksamma, att Farbror inte fick säga någon förrens han åkt. För att han inte vill göra sin Faster ledsen! Underbara barn va jag älskar dig! Du  ska inte behöva lida för att Faster inte håller ihop med sin kille, och jag lovar dig att du ska få träffa Liam snart igen för han saknar dig med!  Det kommer ordna sig! Faster älskar mig över allt annat!

Det är för mig helt ofattbart hur mycket man kan älska ett barn, Jag älskar mina syskonbarn Wilma, Anton Lovisa och Love så otroligt mycket!

Sen finns det fler barn på min underbara lista! Jag älskar er lika mycket Liam och Linneá mina fd "plast barn"
och Lilla Amelia som jag är plast faster till, så underbart att få ta del av alla dessa barns uppväxt!!

En ny dag!

Då har det blivit ytterliggare en ny dag :) Vaknade när syster kom hem idag med, tjejerna vaknade en liten stund innan men jag sa att vi skulle ligga och mysa en liten stund tilla mamma kom hem :) Vi körde barnen till skolan/dagis och nu sitter jag här hemma och funderar på vad man ska göra med dagen.

När Jocke slutar ska jag följa med honom hem en sväng och umgås lite, det blir trevligt.
Sen ikväll så blir det till syster igen.

Pratade med min söta brorson Anton i telefonen igår och berättade att jag ska hämta honom på skolan på torsdag. Det blev han ju glad över, men sen säger han - Faster, kan inte du komma hit idag? Jag svarade att jag inte kunde det men att han kunde fråga pappa om dom skulle in till stan så kunde dom komma till mig en sväng. Det skulle han göra och så la vi på. Efter en liten stund så ringer bror upp och frågar vad jag och Anton har för planer. Hehe, då hade Anton sagt att dom skulle åka till mig. Söta barn, dom skulle till stan så dom kom hit och fikade en sväng! Full med energi är han Anton iaf, inte en lugn stund. Fasters prins!

Nej nu ska jag ta tag i denna dag och ringa österleden för att få mina betyg så jag kan skicka dom till pliktverket.
JAG SKA GÖRA LUMPEN! Så enkelt är det, tänker inte en felskrivning stoppa mig, lumpen är något jag verkligen vill göra!!

Måste låna en kamera någon dag så jag kan ta nya bilder och lägga ut!

Ha en bra dag!

Barnvakt!

Sitter hos syster och kollar på tv. Barnen har inte sagt ett ljud än, dom sover sött :) Men dom vaknar nog när jag har somnat. Hehe, så brukar det vara. Men dom är otroligt snälla och sover länge när jag är barnvakt, Syster undrar hur jag gör :)

Har egentligen inte så mycket att skriva. Har sökt mitt första jobb i Norge, får se hur det går.

Måste klippa mig och färga håret nu oxå. Håret är slitet och har fått en mindre upphetsande utväxt :( Får ta tag i det någon dag.

Skriver mer imorgon.
Natti natt


Fint väder!

Äntligen lite fint väder, Men vad gör man då? Jo Elina iaf sitter hemma. Vaknde tidigt i morse. Barnvakt åt Wilma, Lovisa och Love inatt. Och hela denna vecka. Så hela veckan sover jag hos syster för hon jobbar natt.
Så vaknade 07.00 när syster kom hem, åkte med och lämnade barnen på skolan/dagis och sen blev det vårdcentralen för min del.
Skulle ju på återbesök men min hals när jag var frisk för en utredning om jag ska få operera bort mina halsmandlar. Så han tittade i min hals och allt ser ju bra ut iom att jag är frisk, trodde jag. Tydligen så har jag en körtel!? I min hals som måste opereras bort. Så om ca 3 mån kommer jag få en remiss till öron, näsa, hals mottagningen för en ytterligare utredning och om 3 mån efter det så är det operation. Min första operation någonsin, Lite rädd kommer jag nog vara, tycker verkligen inte om att ha ont i halsen så ska dom in där och skära i mig!!! Men fördelen är ju att jag inte kommer ha problem med min hals i framtiden :)

När jag kom hem från vårdcentralen så la jag mig och vilade en stund, dum som jag är. Men nu ska jag ta tag i dagen och hoppa in i vattnet och sen blir det ut i det fina vädret och hitta på något! Vad vet jag inte, min kära flickvän Sonja jobbar hela dagen tyvärr!!

Ha en bra dag i solen!

Kräksjuk och hallonpaj!

Igår fick jag en släng av kräksjukan, Kräktes hela dagen och trodde jag skulle dö. Men idag är det bättre!

Syster och barnen har precis varit här och ätit lite hallonpaj som jag bakade =) det är full fart på dom där barnen hela tiden. Dom är så söta!

Har ju sökt om att få göra lumpen, fick avslag för att jag hade fyllt i fel på en fråga. Så nu ska  jag skicka in mina betyg till dom, tänker inte låta en felskrivning stoppa mig. Vill så gärna göra lumpen!! Har inte hittat mina betyg än bara, troligtvis befinner dom sig i svartå. Men får inget svar därifrån så får väl ringa kommunen eller vart man nu ringer för att få ut dom.. Någon som vet!?

Nu sitter jag och väntar på Sonja, hon ska komma hit och äta lite paj som jag sparade till henne =)
Vi ska nog tvätta hennes bil och smida planer, planer för mitt liv och min framtid. Har tänkt en hel del på sista tiden, och kommit fram till en del saker. Saker som jag måste göra något åt. Saker som jag kanske inte kan göra något åt, men då har jag iaf gjort ett försök, och kan inte ångra mig resten av mitt liv för att jag inte gjorde något! Tänker inte låta detta försvinna ur mitt liv utan att ha gjort mitt yttersta först! Någon som fattar vad jag pratar om? Hehe, nej det gör knappt jag heller! Men men, nu eller aldrig!

Lägger upp lite bilder från min och lillebrors tv-spels kväll!

Jag ser helt gigantisk ut!
Jag och min underbara Lillebror!

Jag och lillebrors tjej Linda
Jag och Lillbrors tjej Linda
 

Två dagar kvar.....

Blää, vad jag är dålig på att uppdatera nu. Men känner inte att det händer något skojj att skriva om så det får väl bli lite mindre kul saker..

Två dagar kvar har jag på mitt jobb på Bredbandsbolaget, slutar där på torsdag. Inte av egen vilja, utan för att jag har varit sjuk mycket. Pga min jävla hals. Som jag för övrigt ska få hjälp med på tisdag. Doktorn som jag var hos sist jag var sjuk var ju jätte bra och gav mig pencelin fast proverna inte visade något, så honom ska jag tillbaka till på tisdag för en utredning :) Äntligen!
Men hur som helst så slutar jag på torsdag och lämnar mina underbara arbetskamrater :(

Har än så länge sökt 7 nya jobb, så får se vad det blir, annars får jag ju iaf stämpla.
Sen så har jag ansökt om att få mönstra :) Så jag har fyllt i en lämplighetsundersökning. Så nu HOPPAS jag att jag får göra lumpen, det vore grymt roligt och en bra erfarenhet. Fast drömmen vore ju att bli utbildad i någon inom försvarsmakten :)

Nej nnu ska jag iväg till jobbet, näst sista dagen..
skriver mer när jag kommer hem ikväll..

RSS 2.0