Jobb jobb jobb!

Idag vaknade jag 13.15 typ, syster Madde ringde och väckte mig. Och tur var väl det för annars hade jag nog sovit bort hela dagen. Hon kom hit och drack kaffe och pratade lite skit. Sen dammsög hon åt mig,  hon var lite rastlös. Tack =)

Igår jobbade jag på mitt vanliga jobb på Transcom. Fick även veta att jag fått den nya tjänsten som jag sökte. Helt underbart. Tack vare min alldeles underbara chef Linda! Det ska bli riktigt roligt att komma igång med det nya =)
På kvällen igår jobbade jag även på Wickan. När jag kom dit vid 22 när jag började var det redan mega kö!! Men kvällen var riktigt rolig, inget tjafs, blandat folk och så sålde jag riktigt bra =)
Ikväll blir det jobb på Wickan igen och ikväll spelar Kleerup. Får se vad denna kväll har att erbjuda =)
Men innan jobbet ska jag hinna med och äta med Linda, Liam och kevin, det ska bli trevligt.
Så nu sitter jag och väntar på att Linda ska höra av sig, sen blir det mat. Sen får vi se vad det blir med den lilla tid jag får över innan jag ska iväg till jobbet.

Ha en toppen kväll, för det ska jag =)


Dumma Jag!

kom hem från jobbet typ halv sex, gick ut på promenad med Kenzo. Sen kom Jocke så vi drack kaffe. Han åkte typ halv sju så Elina tänkte bara slappa på soffan en liten stund innan jag skulle sätta igång och laga matlåda och duscha. Jo men visst! Elina sommnar och vaknar när Sonja ringer typ halv nio! Inte så smart av mig! Så nu har jag fortfarande inte gjort någon matlåda eller duschat!!! Bläää... Borde nog sätta fart nu men hittar inte motivationen.

Idag fyller min underbara systerdotter Wilma 7 år! Stor hon har blivit! Moster Elina är inte så stolt över sig själv just nu för jag glömmde ringa och säga grattis till henne idag, firade ju henne i söndags men ändå =/ Måste ringa henne imorgon!
Skulle igentligen ha hälsat på Linda, Liam och kevin idag men jag hann inte det så Liam stackars barn hade blivit helt ledsen! =( Tycker inte om att göra någon ledsen. Men jag ska åka dit imorgon ist, Får gottgöra det då =)

I helgen jobbar jag på Wickan både fredag och lördag, på fredag är det Black Jack och på lördag är det Klerup. Så det blir nog fullt upp kan jag tro!
Så kommer Therese hit i helgen och ska fota modell bilder på mig och Amelias dopkort. Det ska bli riktigt roligt.
Och på fredag efter mitt första jobb ska jag skynda hem, slänga in tvätt i maskinerna laga middag med syster Madde innan jag ska iväg och jobba på andra jobbet. Till saken hör att jag jobbar till 17.15, går hem. Är hemma ca 18.00 och börjar jobba igen 21.00. men det ska nog gå, har ju inte träffar syster på hela veckan.

Nej nu ska jag försöka ta tag i det här och gå och laga min matlåda.
Lägger upp en bild på Liam som Therese har tagit, har ni fortfarande inte spanat in hennes hemsida så måste ni göra det nu!  http://theresejohansson.se

Ha det bra!

Liam våren 08
Liam!


Tillbaka på jobbet!

Äntligen frisk och kry, tillbaka på jobbet =) Var riktigt skönt att jobba idag.
Helgen har varit lugn, inte hänt så mycket. Hade besök igår, det var trevligt..
Sonja och jag jobbar lika denna vecka så hon var nyss här och drack kaffe. Får se om hon kommer tillbaka senare.
Tänkte gå och sola om jag orkar. Pratade med min brorson Anton i telefonen förut och han undrade om jag inte kunde komma dit, men jag sa inte idag för jag ska umgås med Sonja och kanske gå och sola, Då säger Anton -Sola?, det är ju vinter ute! Haha va han är söt!
Var i Gälleråsen igår på kalas för Wilma fyller 7 år på onsdag, hon fick Nintendo DS spel av mig, Hon blev jätte glad. =)

Måste berätta om min söta systerson Love, Var och hälsade på dom här om dagen. När jag skulle åka så undrar Love om Moster har en bil. Jag svarar att nej det har jag inte. Love funderar och går runt och är lite bekymmrad för att Moster minsann inte har någon bil, jag säger till Love att när han blir stor så kan han väl köpa en bil åt sin Moster, och det skulle han göra =) Dagen efter hade han sagt till syrran att Moster har ingen bil och varit lika bekymmrad fortfarande. När jag sedan var hos dom igår på kalas och sitter och fikar och Love springer runt och leker så stannar han helt plötsligt och tittar på mig och säger, -Moster har ingen bil. Nej det har jag ju inte säger jag till honom och frågar honom om han kommer ihåg att han skulle köpa en bil till Moster när han blir stor, Han nickar och säger jaaa.. Sen går det en stund och Love går in på sitt rum och kommer ut till mig med EN BIL. Söta barn, då har han valt ut en av sina leksaksbilar och gett till mig! Jag fick en grön Pontiac, man kan ju lita på den grabben att jag håller vad han säger! Mosters lilla prins Love är två år! Så nu är jag stolt ägare av en Pontiac. Synd att jag inte har någon kamera, annars hade ni fått se min fina bil =)

Nu ska jag samla lite kraft och häva mig iväg till solariumet tror jag, sen blir det duschen och tv!

Ångest!

Idag skulle jag jobba, men mår fortfarande inte bra. Det värsta är att jag får ångest för att jag inte kan jobba. Är det normalt eller!? Jobbigt är det iaf.. Men men, tillbaka till jobbet på måndag =)
Har inte ett skit att skriva. så det blir inte mer än såhär..

I Don't Believe You!

Bra låt med Pink.

I don't mind it
I don't mind at all
It's like you're the swing set
And I'm the kid that falls
It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams
When you can't wake up
Looks like you've given up
You've had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You'll come around
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

Just don't stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still don't mind at all

It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right,
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't believe you

Fortfarande sjuk och tradera!

Jag är fortfarande lika sjuk tyvärr, tycker inte om det här nu. Vill gå till jobbet och jobba med min Sonja och träffa Maria. Har fortfarande ont i min mun oxå, vet inte vad det är.. Har ringt vårdcentralen nu i två dagar för att få ett sjukintyg, men jag får inte komma dit.. Får väl prova imorgon oxå.
Tradera, viken bra sida, än så länge under min sjukdomstid har jag köpt två tröjor och ett par jeans shorts =) Kommer nog bli mycket mer om jag ska fortsätta vara sjuk...

Sista helgen i Januari kommer Therese hit och skall fota Amelias dopkort, det ska bli kul. Sen ska hon även ta modellbilder på mig =) Det ska  bli riktigt roligt. 
Imorgon ska jag klippa mig och färga håret (om jag är frisk) får se vad det blir för något denna gång. Lägger hela ansvaret i Lindas händer, hon är så duktig och jag blir alltid såå nöjd. 
På lördag skulle jag igentligen jobba på valsverket, men jag hoppar det med tanke på att jag fortfarande är sjuk och vet inte om jag kommer vara frisk tills dess. Är ett år sen jag jobbade på valsveket, men jag kommer ihåg det som igår, det blingar fram konstiga och mindre bra minnen. Det är så fuktansvärt skönt att jag har gått vidare med mitt liv, att jag tog rätt beslut, trotts att det var jobbigt då. Men nu är det det bästa som kunde hända, ångrar det inte för en sekund. Jag har sån tur som har så underbara människor i mitt liv som orkar lyssna på allt mitt prat om och om igen, ni ska veta att ni hjälp mig att gå vidare Sonja, Jessica, Linda W och Maria tack!!

Just nu sitter jag och väntar på min pappa. Han verkar jobba länge idag...

Skriver imorgon..

Lovisa sommaren 07
Mosters Lilla trollunge Lovisa!

Jag och Love vintern 07
Love och jag, Vintern 07

Anton vintern 07
Anton Vintern 07

Ont!

Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk, har ont i hela kroppen. Mest ont har jag i min mun!? Hur kan man få sååå ont i munnen när man är förkyld? En riktig plåga är det iaf. Men jag har blivit lite ompysslad idag iaf, du är snäll. Fast du vägrar erkänna det =p

Har fortfarande inte så mycket att skriva eftersom det inte händer så mycket när man är sjuk.
Ska snart gå och ta alvedon igen och sen försöka hoppa in i vattnet. Imorgon blir det vårdcentralen.
Lägger upp lite bilder ist. Börjar tyvärr få slut på bilder, måste köpa en kamera!!


Love, parken zoo sommaren 08
Love, Parken zoo sommaren 08

Lovisa, Parkon zoo sommaren 08
Lovisa, Parken zoo sommaren 08

Lite halv dålig bild på min tatuering. Gjord sommaren 08
Min tatuering, lite halvdålig bild, men men. Den sitter på min vrist.





Sjuk..

Jag har blivit sjuk.. Inte så konstigt kanske med tanke på att alla runt omkring mig är sjuka.. Tror inte att det blir jobb imorgon tyvärr, inge kul alls med tanke på att jag och Sonja för en gångs skull jobbar samma pass. =(
Helgen har varit ganska lugn, sov i Degerfor o fredags, var hos syster och sen hos Christoffer i går och festade lite.
Och i morse vaknade jag med feber, hosta och halsont. Så det blir nog att ringa vårdcentralen imorgon och fixa ett sjukintyg.
Just nu håller jag på att tvätta, finns roligare saker att göra en söndagskväll, men orkar inte så mycket mer när jag är sjuk.  Christoffer var här förut oxå så lagade vi mat, alltid trevligt med middagssällskap =)
Har inte så mycket att skriva så jag återkommer en annan dag ist.
Ha det bra.


En bra dag!

I dag har det varit en bra dag. Dom flesta dagarna är iof bra men idag har jag hunnit med mycket.
Jobbade förmiddag till 14.00, åkte hem och lagade mat. Fick middags sällskap idag med =) Efter det så hämtade Linda mig så åkte vi och hämtade Kevin och Liam på dagis. Liam är så söt, han blir så glad när jag kommer så han springer och gömmer sig och efter en stund kommer han och kramar mig jätte hårt =) Vi käkade max och åt winerbröd, det var mumsigt. Lian frågade om jag skulle sova hos dom och jag svarade att nej det ska jag inte göra, då säger han -men, du har ju varit här en sån liten stund. Söta barn va du är go. Var hos dom till strax efter åtta så komma syrran och hämtade mig så åkte vi till hennes lägenhet och så ska jag sova här inatt. Och i morgon bitti 06.30 kommer mosters monster hit och hoppar på mig där jag ligger och sover i Wilmas säng! Men det gör inget, saknar dom små liven, har inte träffat dom på ett tag nu.  Lägger upp några bilder på mig och Liam som Liams faster Therese har tagit på oss. Hennes Hemsida måste ni kolla in. Hon är grymt duktig! http://www.theresejohansson.se
Ha det fint!

Liam och jag busar. Våren 08
Foto: Therese johansson

Liam och jag. Våren 08
Foto:Therese Johansson

Liam och jag Våren 08
Fote: Therese Johansson


Kallt!

Nu har det blivit kallt ute igen. Tycker det kan bli vår nu.
Sitter hemma hos mig med Sussi hon sitter och moffar gurk-stänger. Haha, eller stångar som hon säger =P
Idag har jag jobbat 07.45 till 14.15, korta dagar jag jobbar nu.. Men bättre än inget jobba alls =)
När jag kom hem gick jag ut med Kenzo och sen kom Sussi hit, har fixat lita mat och nu sitter vi bara och slappar och kollar på tv.
Imorgon ska jag jobba och sen kommer förmodligen Anton och Amelia hit en sväng så ska jag vara barnvakt en stund =) Sen efter det när Linda slutar så ska jag åka hem till dom och hälsa på Liam och Kevin. Det ska bli kul.
Annars händer inte mycket här på Viaduktgatan, har inte ens planer för helgen. Men det är ganska skönt det med ibland.

Ha en bra kväll!

Här kommer en bild på mig och Liam!

Liam och jag våren 08
Foto Therese Johansson. http://www.theresejohansson.se

En ny vecka!

Inte så mycket har hänt här hos mig. Var på Ikea i Karlstad igår, handlade alldelles för mycket som vanligt när man är där. Syster handlade en hel del till sin nya lägehet. Så nu sitter jag hos henne, jag och Kenzo tog en promenad hit, han är helt slut och flåsig fast vi har varit här i en halvtimme. Haha stackars. Han träffade för övrigt en pudel på vägen som han inte tyckte om alls =P

Tänkte skriva lite och passa på att tacka alla underbara människor som jag har i mitt liv.
Mina underbara föräldrar, som alltid ställer upp och finns där för mig när jag behöver dom.
Mina syskon, Storebror jerry, lillebror Tim, Storasystrarna Madde och Elaine. Vet inte vad jag skulle göra utan er, ni ställer alltid upp för mig när jag behöver och vi har väldigt kul tillsammans. Bättre syskon kan man inte ha.
Min brorson Anton, fasters prins. Inte så liten längre och du har lärt dig precis hur du ska göra för att faster ska smälta. Du har blivit en liten pajas och bjuder din faster på många skratt =)
Min Syster dotter Wilma, en riktig prinsessa är du. så omtänksam och fin.
Min systerdotter Lovisa, du är ett riktigt busfrö, men ack så go du är ditt lilla troll.
Min systerson Love, Mostergrisen nummer 1, du är galen i dina bilar och så otroligt söt!
Min vän Sussi, Vi har haft mycket kul tillsammans och än är det inte slut, vi är ju unga än =)
Min vän Sonja, den bästa vännen man kan tänka sig, vet inte vad jag skulle göra om du inte fanns i mitt liv. Du får mig alltid att må bra när jag är nere.
Min vän Jessica, du finns alltid där för mig när jag behöver dig. Du får mig att se allt på ett annat sätt så jag kommer på rätt väg igen. Du är så klok!
Min vän Emelie, är så otroligt glad att vi fick kontakt igen. Du är en så otroligt fin människa. Denna gång ska inget få oss att tappa kontakten igen.
Linda W, Är så tacksam att jag har fått kontakt med dig, du är så underbar som förstår så mycket, bla hur mycket Liam betyder för mig. Det är alltid lika trevligt att träffa er. 
Therese B, har alltid lika trevligt när vi träffas, Du och Peter är då goa som låter mig träffa och se eran lilla loppa Amelia växa upp. Och så lagar du sjukt god mat =)
Min gruppchef Linda, är den bästa chef jag har haft, så förstående och omtänksam.
Maria K, du ger mig alltid goda råd och lyssnar på mig när jag babbla på om allt möjligt, är alltid lika kul att komma till jobbet och träffa dig!
Christoffer, du kommer alltid vara speciell för mig och det vet du!

Nu hoppas jag ni vet att ni betydet mycket för mig!

Nu ska jag och Kenzo snart åka hem och laga lite mat, Ha en bra Tisdag.

Lördag!

Ja, igår var det lördag. Var seg hela dagen tills typ sex då jag var tvungen att gå upp från soffan som jag låg sååå skönt på. Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Öppnade en öl som inte alls var lika god som dagen innan. Men men sånt får man räkna med om man kör en två-dagars.. =P
Strax efter sju kom mina bröder och patrik samt lillebrors flickvän och hennes två systrar. Vi satt och drack och pratade skit, sen åkte vi till syster Elaine i Linnebäck och drack lite till och spelade biljard. Det var trevligt =)
Jag stannade inte så länge eftersom jag var ganska så seg. Sov i Degerfors och vaknar av att jag får ett mindre trevligt sms, men den här gången var jag hård tillbaka. Orkar inte vara snäll längre. Finns ingen anledning.
Nu håller jag på att laga mat, lax och sallad =) Sen blir det nog film ikväll, får se om jag får sällskap eller inte..
Ha en bra kväll.

Love sommaren 08
Love på parken zoo i Eskilstuna sommaren 08

Lovisa och Wilma sommaren 08
Wilma och Lovisa parken zoo

Antons skolkort 08
Antons skolkort 08 Stal bilden från hans mammas blogg, =)

Vilken kväll!

Gårdagen tog en oväntad vändning. Hade tänkt att ta det lugnt med tanke på att jag ska till syster på fest idag. Men så blev det inte... Jag ringde Therese vid halv nio ca och skulle prata om fotograferingen, hon hade fest och tyckte att jag skulle komma dit. Ja visst tänkte jag, jag kan ju gå dit och ta en öl och umgås lite. Så jag gjorde mig iordning och mötte Sussi och gick dit. Var en del bekanta ansikten hos Therese och Björn, och en del nya. Hade en toppen kul kväll, men det blev ju inte bara en öl. Blev några för mycket, men jag hade jätte kul. Tack för en jätte kul fest och trevligt sällskap =)
Var inte så pigg när jag vaknade av att klockan ringde i morse vid 09.30, skulle ju till badhuset med Anton.. Men det vara bara att ta sig upp och tur var väl det för ca 10 min efter att jag hade gått upp så ringer storebror på dörren och vill ha kaffe =) Hade jätte kul på badhuset med Anton, vi blev alldelles skrynkliga. Köpte varma chips, som är standard när vi är där, sen vill Anton ha en chokladkaka oxå men faster sa nej, så han tittar på mig med sina blåa ögon och säger -snälla faster. Vem kan motstå det? så han fick sin choklar iaf.. Hehe, han vet precis hur han skall göra fasters prins.
När jag kom hem och Anton hade åkt så tänkte jag lägga mig och vila en stund med tanke på att jag var lite bakis, men tji fick jag. Då kommer syster Madde på kaffe. Hade en trevlig pratstund och försökte få lite råd om singel livet av henne, men det gick inte så bra då hon inte varit singel på typ 10 år.. Men va fan, jag är såå nöjd med att vara singel =) sist jag var singel så var jag ju bara 15 år, Så nu njuter jag hur mycket som hellst. Det är underbart att vara 20 och singel =) Hehe.
Nu sitter jag och väntar på mina bröder och Partik som ska komma hit och förfesta lite innan vi ska vidare till syster Elaine. Får se vad den här kvällen har att erbjuda =p Skriver mer imorgon!

Lovisa vintern 07
Mosters lilla monster Lovisa!

Wilma sommaren 07
Mosters prinssessa Wilma!

Love vintern 07
Mosters bäbis Love!

Anton och Liam sommaren 07
Bustfröna Anton och Liam!

Kväll...

Hemma från jobbet! Har lagat lite mat. Går ju på en liten diet nu, bara kött, grönsaker och rotfrukter. Går ganska bra faktiskt =) Förutom att  min underbara gruppchef  idag hade med sig väldigt goda bullar till jobbet idag, bakat själv? så det slank nog ner två tror jag =/ men men..
Ska snart hoppa in i vattnet och se om det händer något roligt ikväll, men det blir nog lugnt med tanke på att jag ska med Anton till badhuset imorgon vid 11.
För övrigt så ska jag på fest imorgon hos min syster som har fyllt år, det ska bli kul. Måste hinna sprinna ner till stan en sväng imogon bara och köpa present till henne från mig och våra bröder. Vet redan vad vi ska köpa sån tur är =)
Ha en bra kväll alla, skriver nog mer imorgon.
Jag bara måste lägga upp några bilder på min systers underbara barn =)

 
Wilma och Lovisa vintern 07


Love sommaren 08

En ny dag!

Så var det en ny dag, fredag.. Ska snart iväg och jobba. Jobbar 11.30 till 18.00 idag, jag bytte pass 
så jag får jobba med min underbara vän Sonja, och slipper jobba till 22.05. =)
Efter jobbet vet jag inte än vad som händer, inget planerat för en gångs skull.
Uppdaterar mer sen.

Jag och Sonja!


Torsdag!

Idag har varit en helt vanlig dag, nästan! Vaknade lite för sent i morse och kände mig stressad hela dagen tills jag skulle iväg till jobbet. Var på stan en sväng och lämna in ett par byxor på lagning, och var med syster och kollade på hennes nya lägenhet =) Den kommer bli jätte bra med lite färg och möbler.
Började jobba 15.35, då händer det som inte händer en vanlig dag.. Möter en arbetskamrat nästan direkt när jag kom till jobbet som säger -va fin du är, har du gjort något mer håret? det var jätte fint! Ööh?, jag blev helt ställd. Men men tog åt mig av det och satte mig och jobbade, efter en stund kommer min gruppchef till mig och säger -Va fin du är idag Elina! ???? Blev glad och ställd en gång till, med tanke på att jag inte gjort något alls för att se anorlunda ut.. Jobbar vidare någon timme och behöver hjälp av våran PS som jag inte träffat på 3 veckor, när hon ser mig så Ler hon och säger -Va fin du är! Denna gång vet jag knappt inte längre vad jag ska säga.
Denna dag var minst sagt märklig, men mycket bra =) Man behöver komplimanger ibland, tre på en dag är bara ett plus =)
Nu har jag kommit hem för en stund sen, ska göra kvällsmat och  kolla öppettider på badhuset på lördag, har lovat Anton min underbara brorson att vi ska åka dit då om det är öppet. Efter det blir det sängen! Natti natt!

Anton gör en konstig min sommaren 2008


RSS 2.0