Underbar helg och måndagen från helvetet!

Då var denna helg över. Tyvärr måste jag säga. Helgen har varit toppen bra :) Vad var jag nervös för? :P
Allt har fungerat perfekt föruton lite stress från min sida emellanåt med allt fix till festen.
Pappas fest var mycket lyckad, alla verkar ha haft det trevligt. Maten var mycket god och bandet klockrent :)
Nu till min måndag från helvetet!
Det börjas redan på natten, sover som en kratta. Vaknar-somnar-vaknar-somnar! Kan bero på att var tvungen att sova själv igen! Sen vaknar jag 04:30 och kan inte somna om. Detta resulterar ju till att jag är stentrött redan vid frukost, Hade kunnat göra mycket för att få sova då. Min motivation har inte infunnit sig på hela dagen, Tydligen har den åkt till Tyresö.. Måste åka och hämta hem den snart :)
Inte nog med trötthet och motivationsbrist tydligen så får jag galet ont i ryggen/svanken så jag kan knappt sitta och det vägrar ge sig! Dessutom har svetslopporna bråkat med mig idag och attackerat mig och resulterat i ett antal brännmärken! När jag väl kommer hem och får sträcka ut ryggen så somnar jag givetvis oxå, sover bort hela fina dagen och har inte lagat mat än! Ryggen är värre är någonsin och jag är hungrig. Gänget ska spela fotboll som jag har sett fram emot hela vintern och så kan jag inte vara med! -Nej man jag kan sitta och kolla på. Kul kul! Droppen är att katten är sugen som fan och springer runt och är cp och jamar! Ghaaa!
Så, nu fick jag gnälla ordentligt. Nu mat sen fotboll med gänget. :)

Imorgon är det fredag!!!

Ja, imorgon är det fredag. Vet inte när jag var så nervös sist. Det har nog aldrig hänt.
Springen runt här hemma som en yr höna :p
Men jag är helt övertygad om att det kommer bli en toppen helg, och nervositeten lär ju släppa någon gång i morgon kväll hoppas jag :)

Dagen idag har har hittils bestått av tvätt. Ska försöka komma igång och städa men det verkar vara väldigt svårt att fokusera just nu :P Mathandligt med far senare när han slutar, handla det sista till festen och fylla på mitt tomma kylskåp :P

Imorgon är jag ledig och ska då till Sanna och fixa mitt hår, hon är en pärla hon :)
Men innan det ska jag hinna fixa och greja här hemma, träffa syster och fixa med pappas present, vara smakråd när hon ska handla kläder samt försöka ta mig samman innan jag ska till busstationen för att möta Honom :)
Kommer nog inte lyckas sova så bra inatt...
Femtonde bilden

En person jag vill vara med. Och då menar inte jag förhållande/gifta sig/ vara med! Utan att jag önskar att vi kunde ses oftare. Som den gången på bilden, grillat på stranden i underbart väder. Bara vara som vi brukar! <3

Sextonde bilden

En bild på mig själv. Denna bild är tagen av http://www.theresejohansson.se/ I tunnels på väg till örebro. Det var en rolig kväll :)

Nej nu ska jag försöka ta tag i dagen och städa lite :)
Ha en bra helg, för det ska jag :)


Ny vecka!

Då var det en ny vecka igen. Denna vecka hoppas jag går fort :)

Helgen var kul men stressig. Lördagen var helt galen och det gick i ett från 09 till 21, med korvförsäljning och barnkalas/disco. Så när jag och Linda väl satte oss på Pitchers och åt så blev vi sten trötta. När vi sedan vandrade vidare till Harrys och tyckte vi hade varit där jätte länge och att det borde vara dax att åka hem så är kl bara 00. Men vi gav upp ändå och åkte hem :P Vet inte om man ska se på det som att man börjar bli gammal, eller helt enkelt bara trivs bättre hemma!? Tänker dock inte göra någon djupare analys av det för jag vill nog inte ha svaret ;)

Och för att inte glömma så hade vi ju grillpremiär i fredags, och det var mycket gott :) I sommar ska jag nog leva på grillat tror jag!

Nu ska jag försöka fortsätta med utmaningen jag fick av Emelie oxå. Tolfte bilden ska vara en bild på min vardag!? Har verkligen ingen aning om vad det skulle kunna vara, för jag har ju lixom inte världens roligaste vardag pluggar/jobbar, kommer hem, lagar mat, städar, tränar och sover.. Ska jag ta en bild på dammsugaren eller?

Tolfte bilden
Så bilden får alltså bli på Fröken Bentley Vanilla! Hon är ju med mig varje dag, hela dagarna  :)

Trettonde bilden

En bild på dig och en klasskompis. Jag och Jocke. Tror bilden är tagen sommaren när vi tagit studenten :)


Fjortonde bilden

En bild som påminner dig om gammla tider. Det här är längesen. Kolla bara va liten Liam är, och vilken lite rumpa jag har ;)


Idag är det bara tisdag, tycker att det kan bli fredag nu. Fast samtidigt inte. Börjar bli sjukt nervös :P
Jobbigt värre för er som inte har en aning om vad jag pratar om. Ni andra vet ju redan att jag håller på att bli ett nervvrak ;)
På lördag är det pappas 50-års fest med. Det kommer bli mycket roligt. :)

Nej nu ska jag sätta mig och försöka planera dagarna som är kvar tills på fredag så jag hinner med allt som jag borde :)

Hej hopp!

Veckan som gått..

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har haft fullt upp och mycket att tänka på, men nu är jag tillbaka :)


Veckan har bestått av utbildning och inte så mycket mer.
Prinsessan Lovisa fyllde 6 år i måndags. Hipp hipp hurra :)
Denna bild är ca ett år gammal dock, nu har hon typ inga tänder alls. Plus att Moster nästan slog ut en till på henne idag när vi busade. Vilken bra Moster barnen har :P
Lite sähär ser hon ut numera. :) Hon blöder lite där jag råkade slå henne med bandyklubban!
Låter mycket värre än var det är, hon stod och bet på klubban längst upp på skaftet och det såg inte jag och skulle killa henne och råkar ju såklart komma emot klubban som då slår i hennes lösa tand så nu är den jätte lös :)
Hockeyprofset Love gör en praktvurpa mitt i en tackling :) Han började inte ens gråta när jag sa att jag fick det på bild.
Vi passade oxå på att måla lite påskbrev för snart är det påsk! Jag älskar påsken :)
Men något bra måste jag iaf ha gjort för barnen för i igår när jag kom hem så hittade jag denna fian kylskåpsmagnet på mitt kylskåp. Fick den av Storebror, Emelie och Anton. Det värmer i hjärtat <3
Och här för någon månad sen fick jag denna fina tavla av Syster Madde, Mattias och barnen <3

Imorgon är jag ledig från utbildningen i Karlstad, underbart att vara ledig på en fredag :)
Helgen är jag oxå ledig och då är den fullsmäckad med en massa skoj.
Imorgon är det tvätt som gäller på dagen, på kvällen ska det ätas mat och spelas spel med Storebror och Emelie.
Lördag morgon/förmiddag ska jag hjälpa Linda att sälja korv på Kevins fotbollscup. Direkt efter det så ska jag vara med på Love och Lovisas födelsedagskalas. Efter det är det Wilmas tur att ha födelsedags disco. Och då ska Moster såklart vara DJ. Tryckartävligt ska hon minsann ha. När blev hon så stor!? :)
Direkt efter det så bär det av till örebro för att gå ut på krogen med Linda.
Full fart hela dagen från kl 08 på morgonen till sena natten med andra ord :) Lika bra att utnyttja den lediga tiden till Max.

Nu lockar sängen en hel del så den ska jag krypa ner i :)

Imponerad

Blev grymt imponerad när jag nyss ringde till hyresbostäder som jag hyr lägenheten av. Har sen tidigare inte världens bästa erferenhet av dom när jag har hyrt lägenhet tidigare. Men med denna lägenhet är jag väldigt nöjd. Hyresbostäder är ju ganska så dyra att hyra av, dock inte för mig som har ungdomslägenhet. Vilket innebär att jag har 1000 kr rabatt på hyran varje månad tills jag fyller 26, vilket faktiskt är ett tag kvar :) Och sen så fick jag 3000 att renovera lägenheten för när jag flyttade in så lägenheten är precis så som jag vill ha den :) men det jag blev imponerad över nu var att jag ringde för att se om jag kunde få persienner insatta i mitt vardagsrum för nu på våren och sommaren ligger solen på hela dagarna så man kan inte ens sitta i soffan utan att ha solglasögon på sig. Trodde ju att det var något som jag var tvunden att bekosta själv såklart. Men han jag pratade med var så trevlig och när jag frågar -ska jag bekosta detta själv?. Så säger han -nej, nej det fixar jag :) Så till veckan kommer jag få persienner insatta :) Det trodde jag aldrig.
Sen så ringde jag oxå sjukvårdsupplysningen för att fråga om det är normalt att ha ont i halsen när man inte har några halsmandlar. Eftersom jag inte har haft ont i halsen sen jag opererade bort dom. Och tydligen så är det fullt normalt, man kan svullna i halsen och få halsfluss fast man inte har halsmandlar. Konstigt tyckte jag, helt normalt tyckte sjuksköterskan jag pratade med.. Bara att hålla tummarna så jag inte får feber igen för då var det väldigt viktigt att jag åkte till vårdcentralen på en gång..!!
Sitter just nu och väntar på Lillebror och Robin. Linda och jag skulle ju som sagt ut och äta ikväll. Sen pratade jag med Robin och han frågar mig om vi skulle ut och äta sen. Nej svarar jag jag ska ut och äta med Linda. Jaha säger han då, för Linda ringde mig och frågade om jag inte skullle med. Sen pratar jag med Lillebror och han säger samma sak typ och nyss ringde Viktor och frågade vart vi skulle käka. Linda försökte överraska mig och få med hela gänget ut och äta, men det gick ju inte så bra när alla sen ringer och frågar mig saker :p Men tanken var ju god iaf :)

Helg....

Ja då var det helg igen, en helg som kommer att bestå av jobb för ovanlighetesn skull :P
Är fortfarande sjuk, men på bättringsvägen. Nu är jag bara snorig och har sjukt ont i halsen som om jag hade halsmandlar, vilket jag inte har så det är ju lite märkligt.. Fantomsmärta eller vad??

Igår var det bakstuga här på Bigatan, 100 kanelbullar bakades och gott var det :) Somnade proppmätt med en massa buklar i magen..

Idag ska jag iaf försöka ta mig ut och äta med min underbara Linda innan det är dax att jobba. Vi ses för sällan nu för tiden. Bättre blir det när Linda skaffar sig ett hus så jag kan flytta in ;)

Bild nummer tio


Någon jag tycker är väldigt snäll, Svårt att välja då jag bara omges av väldigt snälla människor. Men Viktor är en av dom snällaste killarna jag känner. Allas våran Viktor som vi alla är lite småkära i ;) Viktor som ringer och frågar om han ska komma med plåster när jag har skärt upp tummen! Viktor du är en pärla :)

Bild nummer elva


Någon du kan berätta allt för! Min underbara Linda som i timtal kan lyssna på mitt struntprat och ge mig goda råd!
Du är bäst <3

Nu ska jag ta och springa ner i tvättstugan igen...



RSS 2.0